Over ons

F-Fort realiseert succesvolle transities met lange termijn impact vanuit inkoop & facilitair management.

Inventieve blik voor een goede transitie

Verandering is de enige constante. Maar wat als een professionaliseringsslag, duurzaamheidsdoelstelling of vernieuwing in uw organisatie niet van de grond komt? F-Fort helpt organisaties die een verandervraagstuk hebben op het gebied van duurzaamheid, innovatie of samenwerking. Onze expertise ligt daarbij bij de facilitaire- en inkoopafdeling. 

We brengen organisaties in beweging. Deze professionalisering zetten we in vanuit de ondersteunende inkoop- en facilitaire bedrijfsfunctie, waarbij we de doorvertaling maken naar de volle omvang van de organisatie. We helpen verandering door te voeren én betrokkenen hiervoor te enthousiasmeren, want de mensen in de organisaties spelen een cruciale rol in onze verandertrajecten.

F-Forts werkwijze is gebaseerd op het Rijnlands organisatiemodel waarin kennis en vertrouwen centraal staan. We werken daarnaast ‘agile’: kort-cyclisch en doelgericht. Onze unieke aanpak garandeert resultaten op korte én lange termijn bij veranderprocessen in complexe organisaties.

Ons F-Fort team heeft ruime ervaring bij overheden, profit en non-profit organisaties. We analyseren wat uw bedrijf echt verder brengt en helpen verandering door te voeren. We staan midden in uw bedrijf of organisatie, er is persoonlijk contact met uw collega’s op de werkvloer en kennis wordt onbegrensd overgedragen. Zo zorgen we ervoor dat uw organisatie ook blijft innoveren lang nadat wij met een goed gevoel zijn vertrokken. 

Verandering vraagt F-Fort.

Team

Onze organisatie bestaat uit een vaste kern en een aantal business partners. De kern vormt onze stabiele basis en bestaat uit mensen die fulltime in dienst zijn bij F-Fort.

Jordie van Berkel-Schoonen

Geen opdracht zonder visie. Met passie zet Jordie haar talent, creativiteit en netwerk in om uw verandering te voorzien van visie waarmee u uw organisatie gegarandeerd duurzaam kunt wenden. Contact met Jordie?

Bert Vliex

Bert verbindt de verschillende belangen en ambities in zijn rol van programmaleider vakkundig, zodat de behaalde resultaten winnaars opleveren. Niet alleen voor uw organisatie en uw medewerkers, maar ook door een maatschappelijke spinn-off. Contact met Bert?

Jessica van Hees-Jongman

Een allround interim- en programmamanager aan wie u uw strategische veranderproject gerust uit handen kunt geven. Met haar gedrevenheid en positieve energie zorgt Jessica voor klinkende resultaten. Contact met Jessica?

Willy Zelen

Willy is de stevige allround adviseur en (agile) veranderkundige die samen met u gaat voor echte impact. Ze heeft daarbij ook altijd oog voor duurzaamheid. Contact met Willy?

Marian van Putten

Marian helpt u uw veranderstrategieën op een daadkrachtige manier te vertalen en uit te voeren. Een echte implementatie-wervelwind, die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft en verbindingen weet te leggen tussen en binnen organisaties. Contact met Marian?

Michelle Joosten

Michelle is energiek, ondernemend en sociaal, organiseren zit in haar bloed. Ze krijgt er energie van om organisaties naar een hoger volwassenheidsniveau te tillen. Contact met Michelle?

Coert van Santen

Zoekt u een breed georiënteerde facilitaire veranderprofessional? Coert biedt tot in de puntjes verzorgde oplossingen voor uw complexe, facilitaire vraagstukken.
Contact met Coert?

Dion Vanhommerig

Een man een man, een woord een woord. Met de passie en de gedrevenheid van Dion, bent u ervan verzekerd dat uw facilitaire en inkooptrajecten soepel verlopen en dat gestelde doelen worden behaald.
Contact met Dion?

Judith Bouwmans

Uw prettige, wendbare en betrouwbare gesprekspartner namens F-Fort. Zij zorgt dat F-Fort op rolletjes loopt en uw vraag snel wordt beantwoord. Contact met Judith?

Nicole van Berkel

Nicole is creatief en analytisch. Ze krijgt energie van vernieuwende inkoop en duurzaamheidsvraagstukken en zorgt voor de vertaling van (bedrijfs)doelstellingen naar de dagelijkse operatie. Contact met Nicole?

Business Partners

Onze business partners zijn onze flexibele schil, waarmee we in staat zijn snel en passend op te schakelen in een breed scala aan vraagstukken.

Verandering vraagt F-Fort! Weten hoe?

Vacatures

Het team van F-fort is regelmatig op zoek naar professionals in inkoop en facilitair management. Heb je interesse? Neem contact op voor meer informatie. We komen graag met jou in contact.