Neem contact op met Ruby

F-Fort maakt samen met u een ijzersterke inkoopstrategie die naadloos bij uw organisatie aansluit. We kijken naar de mogelijkheden en wensen van uw organisatie, maar vergeten ook de behoefte van de markt niet. Wilt u meer informatie? Dan kunt u contact opnemen met Nicole via telefoon, e-mail of u kunt ons bezoeken op 1 van onze locaties.

Voor mij is een dag pas geslaagd als een verbetering is behaald!  Elke kleine stap of grote sprong naar een toekomstgerichte situatie geeft mij energie.

Hierbij richt ik mij vooral op het gezamenlijk doel en ik zorg ervoor dat iedereen met plezier betrokken is en bijdraagt.

Dit doe ik door eerlijke, open en vrolijke communicatie met gevoel voor de diverse belangen.  Ik trek de kar in de opbouw van een succesvolle organisatieverbetering door een pragmatische structuur te bieden.

Procesmatig maar vooral praktijkgerichte focus op facilitaire processen, projecten, services en contractmanagement zorgen voor die volgende stap voor het vasthouden van de ingezette verbetering.

Hoofdkantoor
Tereyken 24, 5425 PJ | De Mortel
Mail met Ruby: ruby@f-fort.nl

Business Trade Center Heerlen/Aachen
Vogt 21, 6422 RK | Heerlen(NL) |
D-52072 | Aachen(BRD)

Contact per e-mail met Ruby