VACATURE | Tekstschrijver - Regio Eindhoven

DIENSTVERBAND

Jaarcontract, 16-24 uur, in overleg, ingangsdatum bij voorkeur per direct.
Als je wellicht toch méér uren wilt werken, neem dan contact met ons op, want we hebben nog een tweede bedrijf waar we wellicht een heel mooie combinatie mee kunnen maken.

WERK- EN DENKNIVEAU

HBO

WAAR JE GAAT WERKEN?

Verandering vraagt F-Fort. Wij leveren diensten zoals (interim) management, organisatieadvies en geven geregeld trainingen en workshops op het gebied van Inkoop en Facilitair Management. We werken landelijk, voor zowel publieke als private organisaties. Vanuit inkoop of facilitair management brengen we organisaties in beweging. F-Fort is een eigentijdse Rijnlandse organisatie, waarin de menselijke maat en waarden als plezier, vrijheid, passie en vertrouwen centraal staan.

WAT JE GAAT DOEN?

We bestaan al ruim 11 jaar en hebben een hele mooie portfolio aan tevreden klanten opgebouwd, waarbij we ook veel nieuwe opdrachten halen uit ons warme netwerk. De komende periode willen we nadrukkelijk gaan groeien en daarmee ook een veel sterker merk neerzetten. We willen daarmee goed gevonden worden door organisaties die ons nog niet kennen.
En precies daarom zijn we op zoek naar jou!

Je wordt onderdeel van ons team en vindt het vooral heel leuk vindt om (creatief) te schrijven. Bij ons bruist en borrelt het namelijk continu, en er gebeurt van alles. Maar: we zijn niet zo goed om dat vervolgens ook te vertalen naar aantrekkelijke teksten en deze op onze website en social media kanalen te plaatsen.

WAAR GA JE OVER SCHRIJVEN?

We zoeken een mooie mix tussen klantverhalen, inspiratie vanuit ons vakgebied over bijvoorbeeld nieuwe trends en ontwikkelingen en verhalen over ons als bedrijf. De bedoeling is dat je onze merknaam iedere week een beetje sterker en herkenbaarder maakt. Daarmee bouw je mee aan het succes van ons bedrijf. Daarbij is het kerndoel dat we steeds beter gevonden worden door zowel de juiste klanten (dat zijn grotere B2B klanten, publiek- en private organisaties) als de goede mensen die bij ons willen werken en ook goed bij ons passen.

WAT GAAT ONDER ANDERE TOT JOUW TAKENPAKKET BEHOREN?

• Het bedenken en schrijven van nieuwe content (copywriting) voor zowel onze website als voor onze Linked-In pagina.
Je kan hierbij gebruik maken van de inhoudelijke kennis van je collega’s;

• Het opstellen van een contentkalender;

• Het daadwerkelijk schrijven en plaatsen van de content; En afhankelijk van hoe bedreven je al bent (ook dit gaan we samen verder ontwikkelen):

• Het bijhouden en optimaliseren van de zoekwoorden (SEO);

• Het optimaliseren van de teksten zelf (SEO);

• Het analyseren van de zoekresultaten die behaald worden met de teksten op onze website en linked-in pagina en op basis daarvan steeds verder verbeteren hiervan.

WELKE COMPETENTIES EN VAARDIGHEDEN NEEM JE MEE?

• Je beschikt over een uitstekende schrijfvaardigheid.

• Je bent in staat zelfstandig te werken en neemt zelf initiatief

• Je bent creatief

• Je beschikt over een sprankelende overtuigingskracht

• Je bent een teamplayer

• Je hebt geen “9 to 5” mentaliteit

• Je bent flexibel

WAT WIJ VRAGEN VAN JOU

Wij zien in jou de ideale kandidaat, wanneer je naast een gezonde dosis enthousiasme zoveel mogelijk van de volgende zaken meebrengt:

- HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur een afgeronde opleiding op het gebied van Communicatie;
- Kennis van en vooral ook plezier in tekstschrijven;
- Een pre is als je ook al thuis bent in SEO-optimalisatie;
- Uitstekende kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
- Woonachtig in regio Eindhoven;
- Zelfstandig kunnen werken en verantwoordelijkheid nemen.

WAT WIJ JOU BIEDEN

We bieden jou een jaarcontract aan bij F-Fort, met een aantrekkelijk salaris en eigentijdse secundaire arbeidsvoorwaarden.
En we bieden je daarbovenop een prettige werksfeer in ons team, waarbij ruimte en aandacht is voor een goede werk-privé balans. Daarnaast krijg je boeiende functie-inhoud, baanzekerheid en ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden.

JE KRIJGT VAN ONS

- Salarisbandbreedte van € 2100 en € 2500 bruto per maand; deze bandbreedte is gebaseerd op een dienstverband van 40 uur, dus bij 16-24 uur kom je uit op € 840 – € 1.500 bruto per maand

- Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: zoals een hoge mate van flexibiliteit om je werkweek en vakanties in te delen, mogelijkheid in eigen beheer pensioen op te bouwen, bijzondere bedrijfs-events en waar nodig een laptop, telefoon, print/scan faciliteiten en reis- en onkostenvergoeding. Je kan hybride werken, waarbij je deels vanuit huis werkt en deels vanuit kantoor.

- Prettige werksfeer: Werken in een inspirerend klein team, waar vertrouwen voorop staat en waar een warme bedrijfscultuur vanzelfsprekend is.

- Boeiende functie-inhoud: jij wordt de motor achter onze groei, door jouw aantrekkelijke verhalen worden we steeds beter gevonden door zowel nieuwe klanten als nieuwe mensen.

- Baanzekerheid: Een jaarcontract voor 24-40 uur per week, in overleg.

- Goede ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden, we vinden het belangrijk dat je je ontwikkelt naar je mogelijkheden en ambities. We bespreken in overleg met jou hoe we dit invullen.

- Persoonlijke aandacht, training-on-the-job en coaching zijn vanzelfsprekend in ons team.

MEER WETEN?

Neem contact op met Jordie van Berkel-Schoonen (zij/haar) op 06-20562837.
Mailen naar info@f-fort.nl mag ook, of zoek onze mensen op via LinkedIn om alles te vragen wat je wilt vragen!

REAGEREN

Wij ontvangen heel graag jouw CV en motivatie op info@f-fort.nl.