VACATURE | INKOOP ADVISEUR

DIENSTVERBAND

32-40 uur, gewenste ingangsdatum per direct

WERK- EN DENKNIVEAU

HBO / WO

WAAR JE GAAT WERKEN

Verandering vraagt F-Fort. F-Fort realiseert succesvolle transities met lange termijn impact. F-Fort helpt organisaties die een verandervraagstuk hebben op het gebied van duurzaamheid, innovatie of samenwerking. We brengen, vanuit inkoop of facilitair management, organisaties in beweging.

Deze professionalisering zetten we in vanuit de ondersteunende inkoop- en facilitaire bedrijfsfunctie, waarbij we de doorvertaling maken naar de volle omvang van de organisatie. De factor mens speelt een cruciale rol in onze verandertrajecten.

WAT JE GAAT DOEN

Als inkoper word je direct betrokken bij mooie interim opdrachten op het gebied van facilitair- of inkoopmanagement waarin soms zelfstandig en soms in teamverband gewerkt wordt om de inkoopbehoefte van een organisatie en haar medewerkers te begeleiden.

Bij een aantal van onze klanten werken we in teams, waarbij we ingezet worden om een inkooporganisatie te professionaliseren, in de volle breedte, of bijvoorbeeld meer specifiek op gebied van maatschappelijk verantwoord inkopen, innovatie of verbeteren van (keten-) samenwerking. Jouw rol hierin is ondersteunend, bijvoorbeeld door het maken van spendanalyses, optimaliseren van processen, (mede) uitvoeren van een volwassenheidsscan of het helpen de vertaalslag te maken naar duurzame selectie en gunningscriteria.

Op tactisch niveau de vertaalslag maken van visie, missie en strategie naar de dagelijkse praktijk ligt in je natuurlijke aard. Je bent communicatief sterk en durft kritische vragen te stellen waarbij je een vraagstuk vanuit meerdere invalshoeken belicht en de discipline hebt je eigen oordeel uit te stellen.

Je wordt onderdeel van het team van F-Fort en zult naast je werk voor wisselende klanten 20% tot 30% van je tijd besteden aan het verder professionaliseren van onze organisatie, ontwikkelen en delen van kennis, onderhouden van het netwerk of bijdragen aan marketing. We werken zelf als organisatie agile, waardoor je automatisch ervaring opdoet met deze manier van werken, die je later ook in kunt zetten bij klanten. Het helpt om focus te houden en te versnellen.

WAT WIJ VRAGEN VAN JOU

Naast een gezonde dosis enthousiasme zien wij in jou de ideale kandidaat wanneer je zoveel mogelijk van de volgende zaken meebrengt:

● Je hebt minimaal een afgeronde Hbo-opleiding, bijvoorbeeld Bedrijfskunde of Facilitair Management.

● Je hebt een inkoop- en of facilitaire achtergrond met enkele jaren werkervaring

● Bij voorkeur beschik je over Nevi-1 of vergelijkbaar.

● Je bent analytisch en goed in staat structuur aan te brengen en overzicht te houden op verschillende activiteiten die parallel lopen.

● Je bent klant- en resultaatgericht en hebt overtuigingskracht. Daarbij handel je integer en beschik je over organisatie- en omgevingssensitiviteit.
Je voelt belangen, behoeften en het speelveld goed aan.

● Je bent een teamspeler die goed in staat is om ook zelfstandig opdrachten uit te werken. Je hebt een proactieve grondhouding.

● Je bent nieuwsgierig van aard en je staat blijvend open voor ontwikkeling.

● Je bent fulltime beschikbaar op basis van 40 uur per week; een contract voor minder uren is bespreekbaar.

WAT WIJ JOU BIEDEN

● Een contract voor 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

● Salarisbandbreedte van € 3.045 - € 4.095 op basis van ervaring bij een dienstverband van 40 uur.

● Een unieke en aantrekkelijke winstdelingsregeling, de mogelijkheid in eigen beheer pensioen op te bouwen en goede ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden.

● Afwisselend werk in een dynamische omgeving met toonaangevende opdrachtgevers.

● Hoge mate van flexibiliteit om je werkweek en vakanties in te delen, in goed overleg met onze klanten.

● Werken in een inspirerend en klein team, waar vertrouwen voorop staat.

● Een laptop, telefoon, print/scan faciliteiten en een reis- en onkostenvergoeding en waar nodig een deelauto.

● Tweewekelijkse F-Fort dag met je collega’s op ons kantoor Tereyken in De Mortel (Gemert).

MEER WETEN?

Neem een kijkje op onze website (www.f-fort.nl) of neem contact op met Jordie van Berkel-Schoonen (zij/haar) op 06-20562837.

Mailen naar info@f-fort.nl is een optie, of zoek onze mensen op via LinkedIn om alles te vragen wat je wilt vragen!

REAGEREN

We zien graag jouw CV en motivatie (in de vorm die bij jou past) op info@f-fort.nl.