F-Fort

HOME » WIE ZIJN WIJ

Wie zijn wij.

‘Pure passie voor verandermanagement en een ontembare drive om mensen en organisaties het beste uit zichzelf te laten halen’.

Met dit gedachtengoed gaf Jordie van Berkel Schoonen in maart 2012 licht aan F-Fort. Zij voelde de vraag van de markt naar transitiekracht vanuit inkoop en facilitair management feilloos aan. Met rotsvaste overtuiging dat ondernemen ook anders kan zet F-Fort geluk, plezier en vertrouwen centraal.

Ons logo weerspiegelt de contouren van een vestingstad, een duurzaam fundament. Deze staat symbool voor een duurzame inrichting van organisaties, met het vermogen zich telkens opnieuw aan te passen aan de veranderende vraag. F-Fort staat daarnaast letterlijk voor kracht: ‘Effort’.
F-Fort is ook de noeste arbeid die nodig is om een duurzame verandering te realiseren. We noemen onszelf F-Fortianen.

ONZE MISSIE

F-Fort realiseert de maximale economische, milieu- en maatschappelijke impact die mogelijk is voor haar stakeholders. Overal waar we komen willen we écht iets achterlaten; de realisatie van duurzame transities.
Een ware verbetering leveren; het zit in onze natuur.

Daarnaast is onze missie om samen met onze klanten waardevolle successen te behalen om beide trots op te zijn. Het feit dat we herhaaldelijk teruggevraagd worden voor nieuwe opdrachten onderstreept het succes in het nastreven van deze missie. De positieve en persoonlijke F-Fort benadering speelt hierbij een grote rol.

ONZE VISIE

We floreren als Rijnlandse organisatie en onze belangrijkste kernwaarde is vertrouwen. Hier krijgt iedereen ruimte om de beste versie van zichzelf te zijn, te blijven en zich verder te ontwikkelen. Onze toegewijde teams hebben aandacht voor zichzelf, elkaar en de mensen met wie we samenwerken. “Be the best version of yourself.”

F-Fort is een integraal deel van de nieuwe economie. We gaan verder dan enkel financieel succes; we maken ons hard voor gezondheid, welzijn, tevredenheid, en harmonie met de omgeving. We dragen jaarlijks meetbaar bij aan een verantwoorde wereld, geleid door de Sustainable Development Goals (SDG).

We richten ons niet op 1 specifieke SDG, maar raken er meerdere tegelijkertijd. Zo realiseren we doorbraken in Limburg op SDG 12 als aanjager van korte voedselketens op basis van True Price en doen we dat in gemeente Helmond op SDG 3 en 11 als programmamanager van nieuwe huisvesting.

De liefde voor duurzaamheid trekken we door in onze bedrijfsvoering. We werken in een A+++ gecertificeerd pand, rijden veelal elektrisch en genieten van duurzame lunches.
Inmiddels zijn we met ruim 12 jaar ervaring een professionele senior in ons vakgebied met bewezen autoriteit. Aanzienlijk voorbeeld hiervan is het boek ‘Inkoop In Strategisch Perspectief’, waarvan F-Fort oprichtster Jordie van Berkel Schoonen medeauteur is.
Jordie is een van de meest toonaangevende en creatieve inkoop-experts in Nederland, die jaarlijks meerdere Masterclasses verzorgt.

Momenteel bestaat ons team uit 13 kernleden. Een van onze doelen is het laten groeien van deze kern, en anno 2024 boeken we hier al mooie successen mee. In lijn met onze ambitie heten we nieuwe junioren en medioren van harte welkom. Ontdek hier de verhalen van ons team!

ONZE F-FORTIANEN

Gaan tot het uiterste, en vaak nét daar buiten

Nicole van
Berkel

nicole@f-fort.nl

Lonneke ten
Have

lonneke@f-fort.nl

Jordie van
Berkel-Schoonen

jordie@f-fort.nl

Bart van
Dillewijn

bart@f-fort.nl

Coert van
Santen

coert@f-fort.nl

Sara van
Stiphout

sara@f-fort.nl

Jessica van
Hees-Jongman

jessica@f-fort.nl

Dante
Wattimena

dante@f-fort.nl

Bo
Donkers

bo@f-fort.nl

Ruby
Kuijper

ruby@f-fort.nl

Bert
Vliex

bert@f-fort.nl

Jolijn
Rooijackers

jolijn@f-fort.nl

Judith
Bouwmans

judith@f-fort.nl

INKOOP
ADVISEUR

F-Fortianen zijn vernieuwend, doortastend en bevlogen

Scroll to Top