F-Fort

lancering WIJ2030

๐—œ๐—บ๐—ฝ๐—ฎ๐—ฐ๐˜ ๐—บ๐—ฎ๐—ธ๐—ฒ๐—ป ๐˜„๐—ฒ ๐˜€๐—ฎ๐—บ๐—ฒ๐—ป: F-FORT ๐—ฒ๐—ป Hogeschool van Amsterdam ๐—น๐—ฎ๐—ป๐—ฐ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—ด๐—ฒ๐—ฝ๐—ฎ๐˜€๐˜๐—ฒ ๐˜๐—ฟ๐—ผ๐˜๐˜€ ๐—ช๐—œ๐—๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฏ๐Ÿฌ!

Nederland wil in 2050 een volledig circulaire economie zijn en in 2030 al 50% minder primaire, abiotische grondstoffen gebruiken. Wij knokken ervoor om dat doel te behalen. Om de wereld leefbaar te houden voor onszelf en de volgende generaties moeten we nรบ in actie komen. Impact maken we samen.

WIJ2030 is een verbond van enthousiaste professionals dat knokt voor deze doelen. We zetten ons in om de potentie van inkoop waar te maken en hiermee de transitie van lineair naar circulair te versnellen. Inkoop is meer dan alleen de inkoopafdeling; inkopen voor een circulaire samenleving gaat de hele organisatie aan en doe je met partners in de waardeketen.

Op WIJ2030.nl delen we samen met andere experts onze kennis op het gebied van circulair inkopen en houden we je op de hoogte over de lancering van het ๐—ถ๐—ป๐—ธ๐—ผ๐—ผ๐—ฝ๐—ผ๐—ป๐˜๐˜„๐—ถ๐—ธ๐—ธ๐—ฒ๐—น๐—บ๐—ผ๐—ฑ๐—ฒ๐—น. Dit model bestaat uit een gratis zelfassessment en concrete tips voor verbetering. Hiermee krijgt iedereen die ook maar iets te maken heeft met inkoop binnen een organisatie perspectief en handvatten om verder te komen.

Concrete stappen maken om de wereld te helpen; daar staan wij voor, daar zijn wij van, ๐™’๐™„๐™…๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฏ๐Ÿฌ!

Ben jij er ook van? Wil jij als individu en organisatie รฉcht impact maken en meewerken aan een circulaire wereld? We leren je graag kennen; bezoek onze website en meld je aan voor de nieuwsbrief.ย 

Scroll to Top