Een verandermanager voor uw organisatie

Het is tijd voor verandering in uw organisatie. Duurzaamheidsdoelen die aangescherpt worden, een aanstaande verhuizing met het hele kantoor of een efficiëntieverbetering in de keten. Zo wordt er meer waarde toegevoegd aan uw organisatie. Een verandermanager kan hierbij helpen. 

De werkwijze van een verandermanager van F-Fort

Met een snelle en effectieve analyse doorgronden we exact wat uw bedrijf verder brengt. We helpen de gewenste veranderingen door te voeren en betrokkenen hiervoor te enthousiasmeren. Onze expertise ligt bij de facilitaire– en inkoopfunctie.

U heeft een vraagstuk op het gebied van het verbeteren van de samenwerkingen, inkoop of duurzaamheid en bent klaar om de impact in de hele organisatie te laten voelen. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze verandermanager hanteert aan de hand van vier stappen een succesvolle verandering: 

  1. Klantbehoefte in kaart brengen
  2. F-Fort Quickscan
  3. Transitie begeleiden en uitvoeren
  4. Duurzaam continueren
Maak kennis met onze verandermanagers

Met deze transities kan een verandermanager uw organisatie helpen

In veranderingen van het inkoopproces of uw facility proces zijn we gespecialiseerd in drie typen veranderingen:

  1. Duurzaamheid binnen de organisatie implementeren: doelstellingen met betrekking tot duurzaamheid zijn niet weg te denken uit uw organisatie. Wij helpen duurzame doelstellingen concreet te vertalen naar het facilitair bedrijf en uw inkoopafdeling. Daarnaast zijn onze veranderprocessen van een duurzaam karakter omdat ze meebewegen met uw wensen en blijvend zijn.
  2. Innovatieve doelstellingen behalen: F-Fort specialiseert zich zowel in proces- als organisatie-innovatie. Het innoveren van het proces vertaalt zich in verschillende werkvormen die erop gericht zijn de creativiteit te stimuleren. Bij organisatie-innovatie brengen we uw bedrijf in beweging. Op een creatieve, flexibele manier.
  3. Intensievere samenwerkingen aangaan: iedere verandering kent een menselijke kant. F-Fort focust zich op leiderschapsontwikkeling, conflicthantering, besluitvorming en het verbeteren van samenwerking. Wij optimaliseren ketensamenwerkingen. 

Verbetering van de inkoopstrategie binnen alle sectoren

Wij bieden inkoopadvies binnen de publieke- en private sector. De wetten en regels verschillen hierin en daarom is het belangrijk een partner te vinden die hier volledig in thuis is.

Bij overheidsorganisaties zorgen we dat de inkoopfunctie beter aansluit bij de beleidsplannen van de organisatie zodat we de markt slimmer kunnen uitvragen en betrokkenen kunnen enthousiasmeren. Kiest u ervoor om verandering aan te brengen binnen uw inkoopstrategie met F-Fort? Dan kunt u het volgende verwachten:

✔ Samenwerkingen worden verbeterd
✔ Duurzaamheid wordt gestimuleerd
✔ Inkoopprocessen worden geoptimaliseerd
✔ Veranderingen worden duurzaam geborgd in uw organisatie
✔ Vergroten van de toegevoegde waarde van uw afdeling door een betere aansluiting met de andere afdelingen binnen uw organisatie.

Meer weten?

Maak kennis met Marian