Een procurement manager van F-Fort

Een organisatie draaiende houden, uw klanten en medewerkers tevreden houden en de producten of diensten goed vermarkten. Alles binnen het bedrijf lijkt een geoliede machine, maar draait de inkoopafdeling ook lekker mee? We zien regelmatig dat het inkoopproces een ondergeschoven kindje is binnen veel organisaties, met alle gevolgen van dien.  

Reactieve in plaats van actieve inkoop, hoge inkoopkosten, contractonderhandelingen die op niets uitdraaien, samenwerking met andere afdelingen die stroef lopen of inkoopprocessen die nog niet maatschappelijk verantwoord verlopen zijn een aantal negatieve gevolgen hiervan. Een procurement manager zorgt ervoor dat het inkoopproces, ook wel procurement genoemd, binnen je organisatie vloeiender verloopt, met als gevolg een verhoging van de klanttevredenheid, betere leveranciersrelaties en het ontstaan van strategische samenwerkingen. 

Wat doet een procurement manager precies?

Een procurement manager van F-Fort leidt niet alleen het team dat verantwoordelijk is voor de inkoop van alle goederen en diensten voor een organisatie, maar kijkt ook naar het hele inkoopproces en de ketensamenwerking. Een procurement manager analyseert waar optimalisaties te behalen zijn en past de inkoopstrategie aan indien nodig door het gebruik van bijvoorbeeld nieuwe aanbestedingsstrategieën.

Maak kennis met onze procurement managers

Procurement door F-Fort

Niet inkopen op onderbuikgevoel, maar op basis van analyses en strategische beslissingen. Met als resultaat lagere kosten, meer efficiëntie, een bijdrage leveren aan waardecreatie en minder kopzorgen. Wij nemen niet tijdelijk uw afdeling over of vangen verlof op, maar voeren daadwerkelijk veranderingen door. Zo kunt u zich binnen de organisatie bezig houden met de operatie en strategische beslissingen op topniveau, terwijl wij focussen op verandermanagement binnen het procurement proces. 

Heeft u een vraag over een van de volgende onderwerpen?

✓ Stimuleren van innovatie

✓ Verbeteren van samenwerking

✓ Stappen maken op het gebied van duurzaamheid

Dan staan wij graag voor u klaar. 

Maak kennis met Marian

Onze werkwijze

Onze werkwijze is gericht op verandermanagement. Niet alleen de vraag van onze klant beantwoorden, maar uitzoeken wat de achterliggende behoefte is. Op die manier komen we tot de kern van het probleem en kunnen we een succesvolle transitie toepassen. Dit doen we aan de hand van de volgende vier stappen:

  1. Klantbehoefte in kaart brengen
  2. F-Fort Quickscan
  3. Transitie begeleiden en uitvoeren
  4. Duurzaam continueren

Benieuwd hoe onze procurement manager binnen uw inkoopafdeling een positieve transitie kan doorvoeren, samen met het team? Neem dan contact op voor een eerste kennismaking. 

Neem contact op