F-Fort

Als u wilt dat het echt gebeurt!

Vacature Medior Adviseur

Dienstverband
Fulltime, gewenste ingangsdatum per direct

Werk- en denkniveau
HBO/ WO

Waar je gaat werken
F-Fort levert transitiemanagement vanuit inkoop en facilitair management. Simpel gezegd: we brengen organisaties in beweging. We werken landelijk, branche-onafhankelijk en voor grote organisaties. De meeste transitievraagstukken liggen op het gebied van duurzaamheid, innovatie en/of (keten-)samenwerking. Onze kern bestaat uit 10 vaste medewerkers en zijn omringd door circa 20 business partners. F-Fort is een eigentijdse Rijnlandse organisatie waar de menselijke maat en waarden als plezier, geluk, passie en vertrouwen centraal staan en behoort tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Wat je gaat doen
Als adviseur word je direct betrokken bij mooie interim opdrachten op het gebied van facilitair- of inkoopmanagement waarin soms zelfstandig en soms in teamverband gewerkt wordt om de transitie van een organisatie en haar medewerkers te begeleiden.

Je moet in staat zijn om snel verbindingen te leggen en kansen op te sporen door middel van analyse. Naar aanleiding daarvan help je opdrachtgevers bij het formuleren van de kernvraag, het opstellen van activiteitenplannen, draagt maatwerkoplossingen & concepten aan en ondersteunt bij de transitie, implementatie en acceptatie van organisatieverbeteringen. Die verbeteringen kunnen op een breed vlak tot stand komen, bijvoorbeeld in de dienstverlening en het bijbehorende concept, proces, product, kosten, beleid, systeem, het team zelf of in de keten van (toe-)leveranciers.

Op tactisch niveau de vertaalslag maken van visie, missie en strategie naar de dagelijkse praktijk ligt in je natuurlijke aard. Je bent een professional die mensen niet alleen aan het denken zet. Je brengt ze in beweging om het beste uit zichzelf en de organisatie te halen en samen resultaten te boeken. Voorbeeldgedrag is een vanzelfsprekendheid. Je bent communicatief sterk en durft kritische vragen te stellen waarbij je een vraagstuk vanuit meerdere invalshoeken belicht en de discipline hebt je eigen oordeel uit te stellen.

Als medior werk je niet alleen voor klanten, maar je werkt ook actief mee aan de ontwikkeling en groei van F-Fort zelf op het gebied van bedrijfsvoering, marketing & communicatie. Omdat we snel gegroeid zijn, moeten we ook onszelf op dat vlak door-ontwikkelen. Op gebied van bedrijfsvoering is er altijd werk te doen en willen we ons bijvoorbeeld laten certificeren op enkele (duurzame) keurmerken. En op gebied van marketing en communicatie willen we onszelf veel beter en sterker profileren, omdat we wel al zeven jaar hele gave resultaten bereiken, maar dat is nog een goed verborgen geheim voor veel (potentiële) klanten. Je krijgt tijd, ruimte en vertrouwen om hieraan jouw bijdrage te leveren.

Wat wij vragen van jou
Naast een gezonde dosis enthousiasme zien wij in jou de ideale kandidaat wanneer je zoveel mogelijk van de volgende zaken meebrengt:

● Je hebt minimaal een afgeronde HBO-opleiding (=eis), bijvoorbeeld Bedrijfskunde of Facilitair Management.
● Je hebt een inkoop- en of facilitaire achtergrond met enkele jaren werkervaring.
● Voor de balans in ons team zoeken we met name iemand met overheidservaring, bij voorkeur gemeentelijk.
● Je hebt kennis van en aantoonbare ervaring met maatschappelijk verantwoord inkopen en/of van maatschappelijk verantwoorde facilitaire bedrijfsvoering.
● Je bent analytisch en goed in staat structuur aan te brengen en overzicht te houden op verschillende activiteiten die parallel lopen.
● Je bent klant- en resultaatgericht en hebt overtuigingskracht. Daarbij handel je integer en beschik je over organisatie- en omgevingssensitiviteit. Je voelt belangen, behoeften en het speelveld goed aan.
● Je bent een teamspeler die goed in staat is om ook zelfstandig opdrachten uit te werken. Je hebt een pro-actieve grondhouding.
● Je bent nieuwsgierig van aard en je staat blijvend open voor ontwikkeling.
● Je woont in de regio zuidoost Brabant (Den Bosch, Eindhoven, Helmond, Gemert, Uden).
● Je bent fulltime beschikbaar op basis van 40 uur per week; een contract voor minder uren is bespreekbaar.
● De startdatum is zo spoedig mogelijk; je bent op korte termijn beschikbaar.

Wat wij jou bieden
Geen dag is hetzelfde bij F-Fort, wij bieden jou een baan vol afwisseling, waarbij je in verschillende advies- en transitie-opdrachten je kennis toepast en kan groeien in jouw professie. F-Fort is een eigentijdse Rijnlandse organisatie, waarin de menselijke maat en waarden als plezier, vrijheid, passie en vertrouwen centraal staan. Niet alleen op papier!

Je krijgt van ons:
• Een aanstelling voor 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband
• Salarisbandbreedte van € 2.900 – € 3.900 op basis van ervaring, en netwerk bij een dienstverband van 40 uur
• Een unieke en aantrekkelijke winstdelingsregeling, de mogelijkheid in eigen beheer pensioen op te bouwen en goede ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden
• Waar nodig een laptop, telefoon, print/scan faciliteiten en een reis- en onkostenvergoeding
• Zeer afwisselend werk in een dynamische omgeving met toonaangevende opdrachtgevers, zoals Swinkels Family Brewers, gemeente Helmond, Nike en vele anderen
• Werken in een inspirerend en klein team, waar vertrouwen voorop staat
• Twee-wekelijkse F-Fort dag met je collega’s op kasteel Croy (Aarle-Rixtel) of Tereyken (De Mortel).

Meer weten?
Neem een kijkje op onze website of neem contact op met mevrouw Jordie van Berkel-Schoonen op 06-20562837. Mailen naar info@f-fort.nl is een optie, of zoek onze mensen op via LinkedIn om alles te vragen wat je wilt vragen!

Klik hier voor een pdf versie van deze vacature.

Reageren
Stuur je CV en motivatie (liefst een vlog, maar een brief mag ook) naar info@f-fort.nl.