F-Fort

Als u wilt dat het echt gebeurt!

Compass

 

 

 

 

 

 

Case | Best Value Sales begeleiding (9 trajecten)
Periode | doorlopend

Brenda de Ridder, Senior Salesmanager Eurest Services |
“De eerste keer dat we met F-Fort gewerkt hebben was de uitvraag voor de multiservices aanbesteding van de Provincie Noord-Holland. Deze uitvraag was op basis van ‘prestatie inkoop’. Als bedrijf hebben we hier al enige ervaring mee, maar nog niet op het gebied van multiservices. Om deze reden, en omdat het ons werd aangeraden tijdens de marktbijeenkomsten van de Provincie Noord-Holland, hebben wij ervoor gekozen hulp in te schakelen bij het beantwoorden van deze uitvraag.
Wij hebben voor deze ‘hulp’ gekeken in ons netwerk en door goede ervaringen in het verleden kwamen wij uit bij F-Fort. Daarnaast sprak de offerte van F-fort aan omdat de offerte helder onze vraag en doelstellingen beschreef. De offerte beschreef een duidelijk stappenplan hoe wij deze gingen aanpakken in de krappe tijd die we hiervoor hadden.
De samenwerking tijdens het traject is goed verlopen. De afspraken waren duidelijk en de communicatie helder. We hebben intensief samengewerkt tot op detail niveau van de beantwoording. Het waren lange sessies, maar zeker de groepssessies in het begin waren energiek door de afwisseling in de opdrachten voor de groep.
Onze samenwerking heeft geresulteerd in een winnende offerte en meer inzicht in de aanpak van het beantwoorden van een prestatie inkoop aanbesteding. Wij zijn erg blij met dit resultaat en de nieuwe inzichten die wij hebben gekregen voor prestatie inkoop trajecten voor in de toekomst. Na dit succesvolle traject hebben we veel vaker gebruik gemaakt van workshop
begeleiding, interview trainingen en document reviews met uitstekende resultaten!”